Philippe LHOMME

Voorzitter

deficom.4185-2

Philippe Lhomme is medeoprichter van DEFICOM en werkte van 1998 tot 2003 in grote mate mee aan de uitbouw ervan. In deze periode was hij verantwoordelijk voor het dagelijks beheer van de groep waarvan hij gedelegeerd bestuurder was [*]. Van januari 2009 tot september 2014 nam hij eerst als vertegenwoordiger van DEFI SA en daarna van GROUPE DEFI SA als voorzitter opnieuw de teugels in handen op operationeel vlak.

Sinds september 2014 neemt Philippe Lhomme exclusief het voorzitterschap van de groep en van het merendeel van de bedrijven hiervan op zich. Hij concentreert zich op de strategische aspecten, zowel op het vlak van globale reflectie als voor het omzetten van de missie van de groep en van elk van de bedrijven die er deel van uitmaken. Hij fungeert eveneens als tussenpersoon tussen de raad van bestuur en het management.

Philippe Lhomme (° 1959 in Luik) is jurist en socioloog van opleiding (oriëntering ‘sociale en culturele antropologie’). Zijn beroepsoriëntering, duidelijk gekenmerkt door ondernemingsgeest enerzijds en door de keuze van de communicatie anderzijds werd vermoedelijk gekristalliseerd tijdens zijn studies, toen hij meewerkte aan het bruisende ontstaan van privéradio’s. Samen met een paar vrienden werkte hij inderdaad actief mee aan het opzetten en ontwikkelen van een radiozender in de regio Luik. Deze geslaagde ervaring bepaalde zijn roeping.

E-mail : philippe.lhomme@deficom.eu
Briefwisseling: 451, route de Lennik – 1070 Bruxelles (Belgique)

Persoonlijke Assistente (gevestigd in Parijs):
Emmanuelle Denizot
E-mail: e.denizot@deficom.eu
Tél : +33 1 47 23 46 46

Contactpersoon in Brussel:
Danielle  Vanden Abbeele
E-mail : d.vandenabbeele@deficom.eu
Tel : + 32 2 626 27 00

[*] Gedeelde verantwoordelijkheid met Daniel Weekers gedurende een paar jaren.