DEFICOM GROUP SA (‘DEFICOM’) is een groep die actief is in communicatie, media en vrije tijd.

De kantoren van DEFICOM zijn gevestigd in Brussel. Na een jarenlange beursnotering op EURONEXT verliet het bedrijf in 2014 de beurs en werd het voor de volle 100% een privébedrijf.

DEFICOM werd ongeveer 25 jaar geleden opgericht. Oorspronkelijk was DEFICOM een investeringsfonds, uiteraard gespecialiseerd, maar vrij gediversifieerd, waardoor het bedrijf in zowat alle segmenten van de communicatie- en mediasector een expertise en knowhow kon ontwikkelen, van betaaltelevisie (CANAL+ in België en Polen) tot de aankoop van media (CARAT in België)

Tegenwoordig richt DEFICOM zich voornamelijk op twee pijlers:

•    De eerste pijler “EVENTS & ENTERTAINMENT bestaat uit bedrijven die actief zijn in de evenementen- en spektakelwereld waarbij de groep een erg betekenisvolle, lees meerderheidsparticipatie bekleedt en waarvoor ze alleen of in een partnership de operationele verantwoordelijkheid dragen;

•    De tweede pijler “MEDIA & TELECOM heeft als doel de bedrijven die actief zijn in de media- en telecomsector te groeperen waarbij de groep een minderheidsbegeleidingsparticipatie op zich neemt.

DEFICOM wordt geleid en beheerd door zijn voorzitter en medeoprichter, Philippe Lhomme.